Horoscop Azi

Horoscop 23 ianuarie. O zodie atrage NUMAI RELE! Pare blestemată! Greul abia acum începe… Tensiuni

Berbec
23 ianuarie 2018

Azi este posibil sa fiti mai sensibil decat de obicei si sa nu va simtiti in cea mai buna forma intelectuala.

Avand in vedere contextul astral relativ dificil, eastrolog.ro va recomanda sa amanati luarea deciziilor importante, sa nu semnati documente oficiale si sa nu faceti planuri pe termen lung.

Pe tot parcursul zilei este indicat sa evitati discutarea subiectelor delicate, care ar putea sa se transforme in confruntari.

Taur
23 ianuarie 2018

Ar fi bine sa nu va faceti un program strict pentru azi, fiindca este posibil sa survina diverse evenimente neasteptate care va dau programul peste cap.

S-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri urgente in interes profesional sau de afaceri, care va incurca planurile de a petrece dupa-amiaza impreuna cu familia.

Pentru a nu tensiona relatia cu partenerul de viata, eastrolog.ro va recomanda sa amanati orice discutie care ar putea sa degenereze in cearta si sa nu raspundeti la eventualele provocari.

Gemeni
23 ianuarie 2018

Este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, ceea ce va indispune si va poate face sa deveniti irascibil.

Va sfatuim sa nu va asumati niciun risc, fiindca este foarte posibil sa va alegeti cu pagube. Daca aveti de luat hotarari importante care nu suporta amanare, ar fi bine sa va sfatuiti cu familia.

Pentru a depasi cu bine aceasta zi destul de dificila, este necesar sa va inarmati cu rabdare si sa nu actionati sub impulsul momentului.

Rac
23 ianuarie 2018

Contextul astral de azi nu este favorabil discutiilor si calatoriilor in interes profesional sau de afaceri. Capacitatea de concentrare si simtul practic sunt diminuate si va pot face sa luati decizii gresite.

Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga fara probleme deosebite, dar ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Pentru a evita neintelegerile, va sfatuim sa fiti foarte atent cum va exprimati.

Leu
23 ianuarie 2018

In prima parte a zilei este de asteptat sa va simtiti plin de energie si sa aveti idei ingenioase. Aveti posibilitatea sa va afirmati in plan social.

Entuziasmul va poate face sa actionati impulsiv, depasind anumite limite si riscand sa va treziti in situatii neplacute. Prin urmare, astazi ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu.

Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu o problema sentimentala mai veche, pe care ati crezut-o rezolvata, dar care revine in actualitate.

Fecioară
23 ianuarie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus si chiar sa deveniti irascibil. Va sugeram sa amanati abordarea chestiunilor dificile, care necesita rabdare si tact.

La locul de munca sau in afaceri, daca ideile dumneavoastra originale nu sunt apreciate asa cum v-ati asteptat, ar fi bine sa nu insistati.

In familie va puteti astepta la armonie si buna intelegere.

Balanță
23 ianuarie 2018

In contextul astral dificil de azi, este posibil sa resimtiti o stare de inibitie si sa aveti tendinta de a va izola. Capacitatea de comunicare ar putea fi de asemenea redusa, sporind riscul de neintelegeri cu cei din jur.

Este posibil sa fiti indispus din cauza ca aveti impresia ca partenerul de viata va neglijeaza. Azi nu este indicat sa provocati o discutie pe acest subiect. Va sfatuim sa aveti rabdare cateva zile.

Este un moment bun pentru autoanaliza si pentru a incerca sa intelegeti ce anume va nemultumeste in relatiile cu cei din jur.

Scorpion
23 ianuarie 2018

S-ar putea sa va simtiti obosit dupa o perioada de munca intensa si sa deveniti irascibil, riscand sa va certati chiar si cu cei dragi.

Nu este exclus sa resimtiti si o anumita frustrare, din cauza ca relatiile sentimentale nu decurg asa cum v-ati dori.

Ar fi bine sa va sfatuiti cu o persoana apropiata, de incredere.


Săgetător
23 ianuarie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza neintelegerilor cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Daca va ganditi sa provocati o discutie serioasa, ar fi bine sa mai asteptati cateva zile.

Spre seara, sunt sanse sa va regasiti buna dispozitie in mijlocul celor dragi.

Capricorn
23 ianuarie 2018

Inainte de amiaza este posibil sa fiti putin confuz, ceea ce ar putea sa va afecteze atat relatiile sociale, cat si cele sentimentale.

Azi nu este indicat sa va lansati in proiecte noi, chiar daca vi se pare ca sunt usor de rezolvat.

In a doua parte a zilei, relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune si sa va ridice moralul.

Vărsător
23 ianuarie 2018

Este posibil sa aveti o zi tensionata din cauza unor divergente cu partenerul de viata.

Va recomandam sa amanati deciziile importante, pentru ca este posibil sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Un moment de relaxare v-ar ajuta sa va puneti ordine in idei.

Ar fi bine sa fiti mai atent cu persoanele varstnice din familie.

Pești
23 ianuarie 2018

Este posibil sa resimtiti o stare de iritare si sa aveti tendinta de critica pe toata lumea. Daca vreti sa nu stricati relatiile cu cei din jur, ar fi bine sa fiti cat mai diplomat si sa nu va grabiti sa faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu.

Azi este de preferat sa nu incheiati niciun fel de contract sau tranzactie, fiindca exista riscul sa va scape detalii importante si sa iesiti in pierdere.

Va recomandam sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.