Horoscop Azi

HOROSCOP 24 ianuarie – Totul se schimbă în viața acestor nativi, începând de AZI! Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Berbec
24 ianuarie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa deveniti irascibil si exista riscul sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura, pe care o veti regreta mai tarziu.

Daca va urcati la volan, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca riscul de accidente este sporit. Este indicat sa fiti foarte precaut si sa nu raspundeti la eventualele provocari ale altor soferi.

In contextul astral tensionat de azi, va sugeram sa amanati intalnirile de afaceri.

Taur
24 ianuarie 2018

La locul de munca sau in afaceri, este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute, care determina diverse intarzieri si amanari.

Ar fi bine sa nu contati pe finalizarea unei tranzactii sau a unei negocieri programate pentru azi.

Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie.

Gemeni
24 ianuarie 2018

Se intrevede o zi destul de buna in plan profesional, cu conditia sa va temperati tendinta de fi excesiv de critic cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.

Ar fi bine sa fiti cat mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita sa se ajunga la cearta.

Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda mai in varsta, care va da o veste buna.

Rac
24 ianuarie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa faceti cateva drumuri scurte. Aveti posibilitatea sa rezolvati atat probleme profesionale, cat si personale.

S-ar putea sa deveniti irascibil si sa aveti reactii exagerate. Va sfatuim sa fiti precaut, mai ales daca va aflati la volan, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.

Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.

Leu
24 ianuarie 2018

In plan profesional sau in afaceri este posibil sa fiti nemultumit din cauza ca rezultatele muncii depuse in ultima vreme nu sunt la inaltimea asteptarilor.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare si sa va temperati tendinta de a provoca discutii in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.

In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta.

Fecioară
24 ianuarie 2018

In contextul astral dificil al zilei de azi, este posibil sa deveniti irascibil, riscand sa tensionati relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.

Daca trebuie sa conduceti masina, va sfatuim sa fiti foarte atent si precaut, fiindca riscul de a fi implicat intr-un accident este mult mai mare decat in alte zile.

In relatiile cu prietenii si cu familia, este indicat sa dati dovada de flexibilitate si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poata ajunge usor la cearta.

Balanta
24 ianuarie 2018

In plan profesional sau in afaceri, este posibil sa deveniti nerabdator si sa va propuneti sa finalizati cat mai repede un proiect inceput cu cateva zile in urma. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa luati decizii neinspirate si sa faceti greseli costisitoare.

Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata, pentru ca azi exista riscul sa se transforme in cearta.

Daca va ganditi sa faceti o calatorie, ar fi bine sa o amanati.

Scorpion
24 ianuarie 2018

La locul de munca sau in afaceri, este posibil ca relatiile cu colegii sau cu partenerii sa fie incordate din cauza unor neintelegeri.

Ar fi bine sa amanati discutiile si deciziile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina.

Inainte de a face promisiuni familiei, va recomandam sa va analizati cu obiectivitate posibilitatile financiare.

Săgetător
24 ianuarie 2018

Este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie. Aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi.

Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.

Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni decat daca sunteti sigur ca le puteti respecta.

Capricorn
24 ianuarie 2018

Un prieten v-ar putea propune o colaborare sau asocierea intr-o afacere promitatoare. Va recomandam sa nu luati o decizie astazi.

Puteti sa va ocupati de diverse probleme din camin si sa terminati activitati incepute mai demult.

Ar fi bine sa tineti cont de dorintele partenerului de viata si sa nu va opuneti ideilor si initiativelor familiei.

Vărsător
24 ianuarie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme.

Este recomandabil sa amanati deciziile importante in activitatea profesionala sau in afaceri si sa va limitati la activitati de rutina.

Ar fi bine sa evitati eforturile intense si calatoriile lungi.

Pești
24 ianuarie 2018

Se anunta o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat atat la locul de munca sau in afaceri, cat si in camin. Va recomandam sa nu va grabiti si sa nu luati decizii in pripa.

In relatiile cu colegii ar fi bine sa tineti cont de contextul astral tensionat al zilei si sa nu provocati discutii in contradictoriu.

Este o zi buna pentru activitati de rutina, care nu necesita o buna cooperare cu cei din jur.