Horoscop Azi

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre zodia GEMENI!

Ai vreun „Gemeni” pe acasa si nu te intelegi cu el? Ei bine, asta se intampla pentru ca nu il cunosti suficient de bine. Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre cei nascuti in zodia Gemenilor:

1. Le place sa fie in centrul atentiei. Ca vorbim de locul de munca, acasa sau in oras, guralivul grupului sigur e nativ Gemeni. Nu te plictisesti niciodata in preajma lui, are calitatea de a-ti pune oricand un zambet pe buze.

2. Nu stau la discutii. Sunt orgoliosi, nu isi calca deseori pe mandrie. Gemenii iarta, dar nu uita! Chiar daca se aprind foarte usor si se linistesc la fel de repede, nativul acestei zodii iti va reprosa candva pentru greselile din trecut.

3. Sunt nehotarati. Alaturi de Balanta si Pesti, Gemenii reprezinta o zodie duala. Mereu oscileaza intre bine si rau, corect si gresit. Se razgandesc foarte repede pentru ca se plictisesc la fel de repede

4. Iubesc intens, cu patima. Nativul din Gemeni se lasa greu cucerit, dar daca reusesti sa “pui mana pe el”, va fi al tau pe vecie.

5. Traiesc clipa, nu isi fac prea multe planuri. Gemenii sunt firi libertine. Iubesc sa calatoreasca, sa cunoasca oameni noi si nu se dau in laturi de la aventuri. Sunt firi spontane si nu se gandesc foarte departe in viitor.

La 22 mai începe Zodia Gemeni, care ocupă locul trei pe cercul zodiacal clasic european (care cuprinde 12 zodii) şi se încheie pe 21 iunie.

Este o zodie masculină de aer, guvernată de planeta Mercur, care în mitologie reprezintă mesagerul zeilor.

Gemenii sunt creativi, vor să facă totul în stil propriu, dovedindu-se uneori dificili pentru ceilalţi. Interesele lor sunt multiple şi diverse, pentru că aproape totul le atrage atenţia, chiar dacă doar pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt atât de curioşi, încât vor să ştie şi să experimenteze tot ce se poate într-o viaţă de om, potrivit site-ului www.eastrolog.ro. Sunt atraşi de societate şi le place să fie înconjuraţi de mulţi oameni, în faţa cărora să strălucească.

Nestatornici uneori, agitaţi alteori, luptători pentru dreptate şi risipitori ai propriilor energii, Gemenii au un defect specific acestei zodii – sunt prea schimbători. Gemenii sunt uşor de influenţat, mai ales dacă se foloseşte ca armă amabilitatea.

Piatra mistică – agata
Ziua norocoasă – miercuri
Numerele norocoase – 5 şi 7
Culori norocoase – albastru, galben
Simţul cel mai dezvoltat – mirosul
Alimente benefice – mazărea, fasolea cu bobul lat, morcovii, nucile, dar mai ales migdalele, alunele şi arahidele

Bărbatul născut în zodia Gemeni este un nonconformist al cărui scop este să se facă plăcut celor din jur, în special sexului opus. Se remarcă prin agilitate mentală, capacitate de a învăţa rapid, având îndeletniciri în care scrisul primează.

Are mintea mereu activă şi dă dovadă de multă abilitate în conversaţie, fiind foarte sociabil. Uneori, însă, jovialitatea este doar aparentă, menită să ascundă un temperament dur şi egoist. Face totul pentru a inspira încredere, dar în general nu este statornic şi nici fidel. Amabilitatea lui poate fi doar o mască a unei firi foarte dure şi realiste. Îi place să zboare din floare în floare.

Femeia născută în zodia Gemeni este inteligenţă şi ingenioasă, cu talent pentru literatură şi îi plac călătoriile. Ştie să se pună în valoare prin conversaţie, dar şi prin vestimentaţie. Se descurcă de minune în orice context social.

Geamăna poate juca perfect rolul femeii fatale, trecând fulgerător de la rolul femeii ascultătoare şi pline de adoraţie, la cel de intelectuală sofisticată. Este indicat să îşi dezvolte liniştea interioară, autodisciplina şi să îşi canalizeze acţiunile către un scop precis.

Nu este o gospodină înnăscută, dar este ataşată căminului. Îşi aranjează foarte bine casa şi face faţă cu succes obligaţiilor sale familiale, fără a-şi neglija profesia.

Copilul din Gemeni este plin de energie, foarte curios şi are, în general, o dispoziţie amabilă şi binevoitoare, prezenţa lui fiind agreabilă. Comunicarea este unul din punctele sale forte. Se adaptează cu uşurinţă oamenilor şi circumstanţelor, dăruindu-se cu totul tuturor.

Memoria lui este excelentă, motiv pentru care ceea ce a însuşit nu va pierde niciodată. Având o minte ageră, are nevoie în mod constant de stimulare. Are talente mai în toate domeniile şi ca urmare învăţarea unei meserii nu va fi niciodată o problemă de aptitudini, ci una de alegere, cum menţionează www.copilul.ro.