Horoscop Azi

Zodia care da lovitura in 2018. Atrage banii ca un magnet si face averi peste noapte

Anul 2018 pare sa fie unul extrem de norocos pentru anumite zodii, fiindca anumiti nativi vor avea un magnet incredibil la bani si se vor imbogati peste noapte. Afla si tu daca norocul iti surade in anul ce o sa vina!

In topul zodiilor care au noroc la bani in 2018 se afla fecioarele, fiindca soarta le va aduce sansa unui ajutor financiar important sau a unui partener de viata mai bogat.

Nu sunt excluse casatoriile si schimbarile radicale. Nativii sunt incurajati sa faca investitii cu cap, din care vor culege roade pe toata durata anului 2018 si se vor imbogati.

Spre deosebire de situatia din 2017, taurii vor incepe un an mult mai prosper si marcat de reusite profesionale ce aduc bani multi. Atentie la diferitele oportunitata de la locul de munca sau chiar oferte noi de job, ce ar aduce un castig mai mare.

Printre zodiile norocoase se numara si reprezentantii semnului balanta, pentru care 2018 se anunta a fi un an de exceptie.

Au avut parte de perioade grele si abia de anul urmator vor simti ca toate sacrificiile facute au meritat din plin. Unii nativi vor primi oferte de munca si salarii mult mai mari, asadar se vor imbogati.

In ceea ce priveste sagetatorii, acestia sunt sfatuiti sa se ancoreze mai bine in realitate, fiindca aste le poate aduce succes si implicit, bani!

Capricornii, in schimb, vor avea un an in care se pot implica mai mult in proiecte si afaceri si asta le poate spori serios averea, adunand bani mai rapid decat se asteptau.

Uranus va poposi în domiciliu lor pe data de 15 Mai 2018.

Toți taurii vor simți pe pielea lor ziua de 15 mai, deoarece vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral al anului 2018, acum va depinde de fiecare cum va valorifica acest moment.

Din punct de vedere astrologic, următorii 7 ani, cât va sta aici Uranus, va genera dorința de independență, libertate, optimism, forță de muncă și multă impulsivitate.

Taurii vor fi mult mai hotărâți și mai dornici de a reuși din punct de vedere profesional, vor fi gata să se afirme în societate, vor dori să mute munții din loc, unii dintre ei chiar vor reuși.

Această schimbare de situație va aduce, în intervalul de 7 ani pe care îl pune la dispoziție acestor nativi, modificări pe partea sentimentală iar multe căsnicii se vor destrăma. Multe persoane vor face cunoștință cu o latură a Taurilor nemaiîntâlnită, poate cei tineri nici măcar ei înșiși nu sunt conștienți de ceea ce sunt în stare.

Gelozia va fi dusă la cote maxime. În sprijinul acestor trăiri zbuciumate va veni și Jupiter din Scorpion, în casa a VII-a, a căsătoriei. Taurii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece vor avea o vară care le va întinde nervii la maximum. Tot ceea ce au construit până acum alături de cineva fie se va consolida, fie se va destrăma, va fi o perioadă a extremelor.

Se impune o mai bună gestionare a resurselor (timp, bani, informații etc.) întrucât va fi necesar ca Taurii să se orienteze din timp către noile schimbări ce vor varia de la o zi la alta. Nu va fi ușor, deoarece guvernatoarea voastră, Venus, va retrogradă în casa a VII-a ( a căsătoriei, a alianțelor), iar toate frustrările de la locul de muncă vor fi duse acasă, unde se va amplifica starea de tensiune deja existentă.

Cu toate acestea, sunt totuși șanse mari ca în urma acestor tranzite să aflați unele minciuni, secrete pe care partenerul vi le ascunde, de ce nu, chiar poate și despre existența unui copil cu o altă femeie sau că voi înșivă creșteți un copil care nu este sânge din sângele vostru.

Adevărul va ieși la suprafață, iar odată cu el Taurii vor demonstra că tot ceea ce au insinuat în ultimii ani a fost adevărat, iar în urma acestor dezvăluiri vor începe să trăiască cu adevărat, să iubească viața, frumosul, fericirea, să se bucure de moment, să nu mai aștepte ani pentru a fi fericiți, vor înțelege că acum și aici este ceea ce le lipsește.

Finele anului aduce totuși o trezire la realitate din punct de vedere financiar, Jupiter va intra în casa a VIII-a (a banilor veniți de la ceilalți și a bolilor). Astfel, aceștia fie se vor vedea nevoiți să umble la vistierie pentru a trata o problemă medicală, fie vor acorda mai multă atenție corpului. În concluzie, un an nou care coincide cu un nou început în viața voastră.