Horoscop Azi

Cele trei zodii protejate de Dumnezeu. Anul 2018 le va fi presărat cu tot ce e mai bun

În anul 2018, trei zodii se vor bucura pe deplin de tot ce Dumnezeu are mai bun pentru ele. Își vor da seama că sunt binecuvântați.

Leu

Va fi un an special pentru tine și vei avea prilejul să îţi demonstrezi abilităţile de lider. Dumnezeu te va veghea, iar sănătatea va fi punctul tău forte. Vei duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus, iar dragostea nu-ţi va lipsi.

Peşti

Vei avea succes pe plan sentimental. Credinţa în Dumnezeu te va ajuta să îţi găseşti liniştea, lângă persoana potrivită. De asemenea, te vei distra, relaxa şi bucură mai mult de viaţă. Dacă nu ai un serviciu, sunt şanse mari să obţii unul.

Săgetător

Te vei muta în casă nouă, iar noul cămin va fi binecuvântat. Relaţiile familiale se vor îmbunătăţi, iar atmosferă va fi foarte plăcută acasă. Unele aspecte se vor îmbunătăţi în acest an. Sănătatea nu îţi va lipsi.

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie. 2018 începe cu mult optimism

Berbec

Anul începe cu gândul la altă persoană, iar această primă săptămână este doar despre această persoană dragă ție. Îți dorești să-i oferi fericire, iar acest lucru îți ocupă mare parte din timp. Prima săptămână a anului 2018 începe cu energie pozitivă.

Taur

Această săptămână te prinde la limita dintre pasional și posesiv, cât și în așteptarea unor vești. Tot ceea ce ți se întâmplă în această săptămână are legătură cu energia pozitivă, motiv pentru care nu ai cum să te simți altfel decât optimist în legătură cu drumul pe care ți l-ai ales.

Gemeni

Ai multă energie și o mulțime de oameni pe care trebuie să-i vezi. Vei împărți optimism prin toate locurile prin care vei ajunge, fapt care te va propulsa în centrul atenției. Ești pus pe realizat lucruri mărețe și te gândești la tot felul de idei de afaceri pe care ai vrea să le vezi materializate.

Rac

Ai unele probleme în familie, însă în loc să te ocupi de ele, decizi să pleci undeva pentru o perioadă. Nu vrei să fii tensionat, căci ai așteptat această vacanță mult timp. Poate apărea un conflict cu un prieten apropiat, însă reușești să rezolvi această problemă într-un timp record.

Leu

Începi săptămâna cu multă energie și cu dorința de a termina lucrurile pe care le-ai tot amânat. Cei din grupul tău de prieteni au reușit să-și rezolve conflictele, astfel că atmosfera ciudată care îți înconjura viața socială a dispărut. Te simți cu adevărat eliberat.

Fecioară

Simți nevoia unei experiențe noi. Îți dorești să faci ceva ieșit din tipare, iar în această săptămână se ivește această ocazie, deci nu da înapoi. Ești omul care aduce lumină oriunde s-ar duce, iar în această săptămână unele persoane apropiate ție vor avea nevoie de ajutorul tău.

Balanţă

În prima săptămână din anul 2018 te simți cuprins de monotonie. Totul este despre rutină, iar acest lucru te întristează. Începi să te îngrijorezi în legătură cu situația financiară, însă îți revine rapid optimismul. Spre sfârșitul săptămânii, vei pleca într-o mică vacanță.

Scorpion

Simți că nu poți să iei decizii importante acum, așa că încerci să eviți pe cât posibil acest lucru. Încearcă să îți suni niște prieteni apropiați și să le ceri opinia, acest lucru te va scoate din dubii. Înveți lucruri noi de la oamenii cu care intri în contact și, până la sfârșitul săptămânii, reușești să-ți rezolvi toate problemele.

Săgetător

Ești înconjurat de prieteni, iar acest lucru te face să te simți minunat. Te simți împlinit când te gândești că în ciuda problemelor care se ivesc, ai prieteni care îți oferă sprijinul lor. Organizezi o excursie în care să mergă tot grupul tău de prieteni, motiv pentru care sfârșitul săptămânii te prinde ocupat.

Capricorn

În această săptămână, totul este despre muncă. Muncești, muncești și iar muncești. Nu te poți gândi la altceva. Încearcă să iei o pauză și să te îmtrebi dacă iubești ceea ce faci. Ia o pauză de la rutina asta zilnică și oferă-ți un moment complet de relaxare.

Vărsător

Cunoști pe cineva nou cu care te simți conectat de la primele vorbe schimbate. Este uimitor cât de multe lucruri aveți în comun, iar motivul pentru care v-ați întâlnit are legătură cu capacitățile tale comunicatorii. Folosește-te de această abilitate a ta și la locul de muncă. Vei avea de câștigat!

Peşti

Apar probleme între tine și o persoană foarte apropiată ție. Nu îți vine să crezi cum o mică problemă poate distruge o relație despre care ziceai că este ideală. Încearcă să discuți despre ceea ce te deranjează și să asculți și părerea celeilalte persoane și, în acest mod, totul va intra pe un curs normal.

Te poate interesa și: Care e slăbiciunea ta în funcție de zodie! VEZI VIDEO AICI!