Horoscop Azi

Zodiile cu noroc uriaş în următorii 5 ani. Perioada favorabilă începe în ianuarie 2018

Fericire, noroc, bunăstare. Sunt doar câteva dintre atributele care vor caracteriza viaţa anumitor zodii în următorii 5 ani.

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Zodiile favorizate în 2018. Cine va avea mai mult noroc

Anul 2018 va da unor nativi ceea ce nu au dat niciodată alţi ani, mai exact un noroc pur, care va trebui însă să fie meritat. Altfel spus, câţiva dintre ei vor avea şanse unice de care vor putea profita la maximum, însă depinde doar de ei dacă ştiu cum anume să acţioneze la momentul dat. Află dacă te regăseşti şi tu printre norocoşi, scrie clickpentrufemei.ro.

Taur

Dacă până acum nu ai avut noroc în dragoste, anul 2018 s-ar putea să îţi aducă o relaţie aşa cum nu ai mai avut niciodată. E posibil să te îndrăgosteşti nebuneşte chiar la începutul anului, însă idila să nu fie una frumoasă de la început, ci cu o mulţime de obstacole şi complicaţii. Va trebui să faci faţă unor teste karmice, menite să îţi pună sufletul la încercare.

Depinde doar de tine dacă vei reuşi să treci cu brio peste ele sau nu. Cert este că partenerul îţi va fura privirile încă de la prima vedere, însă va fi o provocare să îl cucereşti, căci nu e o persoană uşor de impresionat. La un moment dat, s-ar putea să descoperi ceva care să nu îţi placă la el, însă decizia îţi va aparţine dacă mergi mai departe sau întrerupi orice legătură.
Leu

Anul 2018 vine pentru tine cu mai multă linişte din punct de vedere spiritual. Îţi vei rezolva o serie de probleme medicale, care te-au tot măcinat în ultima vreme şi vei începe să fii mai încrezătoare în ceea ce ai de făcut.

Există posibilitatea ca un prieten să te încurajeze şi să îţi fie altături cu tot felul de sfaturi atunci când ai nevoie, drept pentru care ar trebui să te consideri o norocoasă că l-ai întâlnit. De fapt, acesta e aspectul relaţional care te va avantaja pe tot parcursul anului, căci persoana care va răsări de nicăieri va fi salvarea ta.

Te poate interesa și: Care e slăbiciunea ta în funcție de zodie! VEZI VIDEO AICI!