Horoscop Azi

HOROSCOP 16 februarie 2018. I se va schimba definitiv viața unei ZODII

HOROSCOP 16 februarie 2018. O zi marcată de evenimente pozitive. I se va schimba definitiv viața unei ZODII. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru 16 februarie 2018.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Berbec. Ai primit o veste extraordinară și ești gata să sărbătorești. Fie că ieși cu prietenii, fie că vrei să petreci în familie, ai grijă să nu exagerezi cu nimic. Mai ales că nu ai avut o săptămâna prea ușoară…

HOROSCOP 16 februarie 2018 Taur. Începe weekend-ul și pe ține te prinde seară la muncă. Vrei să termini tot ce ai de făcut că să stai liniștit următoarele zile. Partenerul de viață nu s-ar bucură să te vadă toată ziua la telefon rezolvând probleme ce țin de job.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Gemeni. Încearcă să fi mai diplomat astăzi. Chiar nu e momentul să intri în conflicte. Nu este stilul tău să taci și să înghiți, dar nu e bine să te pui cu astfel de persoane. Asigură-te, doar, că ceea ce faci tu este așa cum trebuie să fie.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Rac. Weekend-ul acesta vrei să-l dedici persoanei iubite. Un eveniment prin care ați trecut recent te-a făcut să-ți dai seamă câtă nevoie are să știe că-i ești alături. Nu fii zgârcit cu vorbele, spune-i ce simți.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Leu. Ești dispus să renunți la tot ceea ce aveai în plan pentru diseară că să-ți ajuți o rudă să-și rezolve o problemă. Chiar dacă va trebui să recuperezi timpul pierdut în weekend, te bucuri că ai putut fi de folos.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Fecioară. Va fi o zi neașteptat de agitată la job. Șefii îți cer să termini ceva urgent cu toate că știu și ei că mai e mult de muncă. Nici măcar nu te împotrivești. Tot ce vrei acum e să reușești să termini la timp.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Balanța. Vrei să ieși la shopping astăzi. Ai văzut ceva ce-ți place și arzi de nerăbdare să faci achiziția. Uite-te, totuși, și la preț. Traversezi o perioadă în care te poți trezi cu o serie de cheltuieli neprevăzute.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Scorpion. Profită de faptul că poți plecă azi mai repede de la job și fă ceea ce nu ai reușit să faci în timpul săptămânii. Seară te întâlnești cu o persoană care te anunța că o idee de-a ta mai veche are mai șanse să se concretizeze.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Săgetător. Nu-ți păsa că e sfârșit de săptămâna, pentru ține e doar încă o zi perfectă pentru afaceri. Ești entuziasmat: urmează să semnezi un contract și nu ai de gând să amâni totul până luni.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Capricorn. Dimineață te urnești mai greu, dar îți revi imediat când primești o veste extraordinară pentru ține. Acum așteaptă-te la zeci de telefoane… Dacă nu ai timp să vorbești cu toți, răspunde-le, măcar, celor din familie. Vei primi o veste care îți va schimba definitov viața!

HOROSCOP 16 februarie 2018 Vărsător. Ești stresat: trebuie să pleci mai repede de la birou, azi, dar după cum decurge ședința cu superiorii, nu crezi că vei reuși. Poate te ajută, totuși, colegul care ți-a rămas dator. Și tu l-ai acoperit când a avut nevoie.

HOROSCOP 16 februarie 2018 Pești. Mâine te așteaptă o zi destul de grea, dacă te iei după programul pus la punct de prieteni. Odihnește-te astăzi, dacă poți, pentru că vei avea nevoie de multă energie pentru a face față activităților din weekend.