Horoscop Azi

Top 3 zodii cu mare ghinion in 2018 – Noul an le va aduce numai lacrimi si necazuri

Anul 2017 s-a terminat si probabil ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura dorintele si obiectivele pe care vor sa le atinga. Este normal ca fiecare persoana sa-si doreasca tot ce este mai bun, insa nu toti vor avea acest lucru.

Astrele ne dezvaluie care sunt semnele zodiacale din zodiac care vor avea un an de cosmar, cu mult ghinion. Afla daca esti pe lista!

BALANTA:

Anul 2017 a fost un an bun pentru balante pentru ca au avut o multime de realizari pe plan profesional, realizari la care nu se asteptau si care le-a schimbat viata intr-un mod placut. Totusi, anul 2018 nu va fi la fel de bun pentru acesti nativi pentru ca vor avea o mare pierdere.

Fie va fi vorba despre o persoana draga lor, fie una pe plan profesional. Acest lucru ii va afecta foarte tare pe nativii nascuti sub acest semn zodiacal si le va fi extrem de greu sa-si revina.

Nu vor mai fi la fel de optimisti si vor avea mult de suferit.

BERBEC:

Acesti nativi vor avea mult de suferit pe plan sentimental. Nu se vor mai intelege deloc cu partenerul de viata si vor ajunge sa creada ca de la iubire la ura nu este decat un pas.

Crizele de gelozie vor fi ceva normal pentru ei si conflictele in cuplu par sa devina interminabile.

Se vor certa si de la un fir de ata care se afla pe masa. Chiar daca nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt casatoriti, intr-o relatie sau singuri, vor suferi in dragoste incepand din primavara urmatoare.

CAPRICORN:

Se stie despre capricorni ca sunt persoane ambitioase si muncitoare care se gandesc mult inainte de a lua o decizie pentru a se asigura ca este cea mai corecta. Ei bine, in anul 2018, ceva se schimba la acesti nativi.

Vor lua numai decizii gresite si se vor afla in cele mai dificile situatii din aceasta cauza, ba chiar mai mult, se vor afla la rascruce de drumuri.

Chiar daca capricornii vor fi ghinionisti in noul an, nu ar trebui sa dea vina pe ei de fiecare data pentru ca uneori se va intampla sa fie strict vina celor din jurul lor.